Pages

20 May 2016

Meaning Of Life

Salam and hai everyone.

Jam menunjukkan pukul 4 .10 pagi. Alhamdulillah, hari ni boleh bangun pukul 4. okayy tettt. tipu. kita tak tidur lagiiiiiiii. okay sebab nya, ada quiz kejap lagi and fyp x siap lagi. and Anisssss, boleh pulak kau berblogging kan.

For those yg in final year tahun ni, sep sikit. kita akan habis belajar insha Allah by this June and my graduation day insha Allah on this november. insha Allah. But, i am not graduated on time. Sepatutnya aku graduate last year, tapi on my 6th semester, my father was sick. Aku ingat lagi lepas seminggu aku jaga ayah kat hospital, mak ayah and other family members ask me to balik sarawak and continue yr study. ayah dah gets better, dont worry, kat sini ramai boleh jaga and so onnn,
tapi hati aku berat sangat nak balik, then dgn mudah aku decide untuk tangguh semester. and itu merupakan keputusan terbaik pernah aku buat sepanjang hidup. because after 2 months aku jaga ayah kat hospital, ayah menghembuskan nafasnya yang terakhir. Al-fatihah untuk ayah. Dont worry ayah, walau kita jauh dimata, kita tetap dekat dihati. :) Never, even a second in my life that i forget you. My pray and dua for you.

So how's my life after that. Mengharungi final year dengan my best friends yang dah graduate. pergi class pon class sama junior. Maksud aku, bukan classmate yang kita dah biasa. At 1st, i thought this would be easy for me. As saya kan seorang yang peramah, :P seriously i am. kan kan? hehe.

tapiii it is not. And im not joking, it is not easy. nak sambung lagi, nanti part 2. sebab baju dah siap. hehe

Assalamualaikum. :)

Entry ditulis semasa penulis menunggu laundry bajunya sambil buat design project.  :p


0 coolio readers:):