Pages

02 June 2015

Happy

salam world. :D

Today i am soo happy. hehe. because 2 of my friends nak masuk usrah. a good friends pehaps.
Usrah ialah tempat aku membina semula iman yang semakin lama semakin lemah, a place that make me know my purpose of life. yang paling penting kita tahu tujuan hidup kita. Demi redha Allah the one and only reason.

 untuk my  kawan sahabat dari jauh kudoakan. Ikhlaskan hati kuatkan jiwa. Moga Allah pelihara iman kamu aku kita. :)
selamat berjuang sahabat!

20 April 2015

i is sad

i dont know why
no matter how much i tried
i still miss you.
:(

15 April 2015

Ikhlas Tak Minta Dibalas

salam everyone.

since last post ialah post yg mcm emo x tentu pasal. hahaha, so hari ni im happy. yaayyyy. dah move on. Perhaps or maybe otw. haha.

tapi nak cakap, hati yg ikhlas x harapkan balasan. So,sentiasa doakan kebaikan utk org lain.
Walau apa pon terjadi, kalau kita ikhlas sayangkan orang, kita akan keep doakan org2 yang kita sayang. Ada beberapa(agak banyak sebenarnya) nama yang aku keep sebut  dalam doa aku . moga ALLAH pelihara ikatan ukhuwwah tu, and moga ALLAH bantu dalam usaha aku dan mereka dalam istiqamah di jalan-Nya. Moga ALLAH bagi kekuatan untuk tinggalkan perkara2 y ang memudaratkan diri aku dan mereka. Moga ALLAH bersama aku dan mereka dalam usaha menggapai redhaNya. :')

Cintailah yang Maha Mencintai

Aku doakan kau bahagia. Ikhlas mendoakan. (:




05 April 2015

i told ALLAH about you and then i cried.





Giving up something the heart adores is one of the hardest battles we ever have to fight. Could there be an easy way to let go such attachment?



i thought i will not cry and i thought  it is easy.  



i quit.

03 April 2015

I hope we remember this! :D


Infinity kind of love.